CURSOS

APLAÇATS FINS A NOU AVÍS

ÍNDEX

CENTRE BRAIN TRAINING

VOLEM MILLORAR PER TU.

LA TEVA OPINIÓ ENS IMPORTA

AJUDAN’S AMB LES TEVES IDEES, SUGGERIMENTS

OMPLE EL FORMULARI

Si estàs interessat a realitzar algun  dels cursos o vols que t’enviem més informació, envia un correu electrònic a centro.brain.training@gmail.com o emplenar el formulari

Curs Escape Room

 
escape

El curs està dissenyat per realitzar i construir pas a pas els diferents enigmes i proves d’un Escape Room, fent ús de diferents eines sempre amb l’objectiu principal d’aprendre creant i jugant.

Una vegada creat el Escape es resoldran entre els diferents grups del curs i de vegades podran participar els mateixos familiars i amics.

Els beneficis que s’obtindran en aquest curs són: millorar les habilitats en raonament lògic, creativitat, imaginació, concentració, atenció, planificació, lògica, capacitat crítica, coordinació i fomentar el treball en equip.

Curs de Màgia

 
magia

Durant el curs s’ensenyarà màgia d’aprop i progressivament aniràn introduint jocs de major vistositat.

És construiran molts dels jocs i desenvoluparan les històries per poder explicar i realitzar els trucs.

El nostre curs de màgia té un enfocament molt particular i especial, les classes estan estructurades i enfocades per: fomentar l’autoestima i el desenvolupament intel.lectual, augmentar la capacitat d’atenció, desenvolupar la creativitat i la imaginació, exercitar la memòria i desenvolupar habilitats manuals i motores, ensenyar a parlar en públic.

Imparteix el curs: Kilin Mag

Curs Jocs Mentals

sfdsulo

El curs està pensat per construir, inventar i aprendre nous jocs, amb l’objectiu de potenciar les habilitats bàsiques que els ajudarà a millorar el seu rendiment.

Els beneficis d’aquest curs estan orientats en: millorar la motricitat fina, la visió espacial, el càlcul, la memòria, l’enginy, l’atenció, la imaginació, la creativitat i podem millorar els nostres coneixements sobre la temàtica que es treballi en el joc (matemàtiques, llenguatge, física, geografia…)

ALTRES CURSOS (segons demanda)

. Escacs

. Robòtica

. Laboratori científic

Tots els cursos tenen un mínim i màxim d’alumnes per classe perquè aquestes puguin ser de la màxima qualitat i un bon aprenentatge.

Hi ha l’opció de poder fer la Modalitat Pack3: es poden realitzar els tres cursos combinats (escape, jocs i màgia).

Les classes és dividiran segons les edats (infantil, juvenil i adults), però poden haver-hi adaptacions de classe segons nivell i criteris de comprensió i desenvolupament de l’alumne.

La metodología de tots els cursos sempre serà participativa i lúdica. Treballant de forma grupal. 

 

Els nens aprenen mentre juguen. Més important encara, en el joc, els nens aprenen com aprendre. O.FRED DONALDSON

 

FORMULARI

[contact-form-7 404 "No encontrado"]